lauantai 28. helmikuuta 2009

Palapelijohtaja



Minua sanoi töissä yks työystävä palapelijohtajaksi ja pitihän se jotenkin toteen laittaa.
Aloin tikkailla näitä vaakatilkkuja, mutta kun suurin osa ajasta menee siihen, että suunnittelee mihin järjestykseen ne laittas. Hauskaahan se on mutta ei tämä nyt kovin haasteellinen käsityö ole, mutta sopii just tämän hetkiselle mielen tilalle, ajatus saa juosta siellä sun täällä ja kädet käy. Ja ajatuskin kulkee paljon mukavammin ja selkeämmin, kun on joku helppo käsityö kädessä. Sillon kun haluaa unohtaa kaikki asiat ympäriltä pitää laittaa joku sellainen käsityö, johon on pakko keskittyä joka solulla ja ajatuken rippeelläkin, ja kaikki muu unohtuu. Sitäkin tarvititaan joskus, kun on oikein stressi töissä tai jotain muuta oikein pielessä.

Kohta lähdetään "mökille" saunan lämmitykeen ja huomenna hiihtämään Kälviä-hiihtoa jos keli sallii.

Mielen rauhaa ja ihanaa viikonloppua kaikille.
tv aititati

sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Mökki viikonlopun tuotoksia



Talvilomaa odotellessa, tein hanskat hiihtoretkiä varten ja kotsa josko sattuu vielä pakkasia tulemaan.
Mallit molempiin on omasta päästä.
Hanskat: lanka on pikkujoulupaketista tullutta Maija-lankaa.
puikot 3 bambut.
Aivan noita värejä en olis itse ostanut, mutta lopputulos ei ole ollenkaan hassumman värinen.
Kotsa: lanka on Novitan Rustika, lakki on virkattu ja lankaa meni just tasan tarkkaan yksi 100 g kerä.
virkkuukoukko 4.

perjantai 20. helmikuuta 2009

Terkkuja hiihtämästä

Pakko oli mennä hiihtämään, kun tuli syötyä suklaata, se ei ollut kyllä mun syy. Mutta oli ne niin ihaaniaaa. Kiitos nimpparilahjasta Sadulle, Päiville ja Emilille.

Jaa nuo sukatko. No ne on niin tavalliset sukat kuin ikinä voi olla ei mutkan mutkaa eikä reiän reikää.
Minusta jotenkin tuo Illun sukkalankaklubin lanka ei kaivannut seurakseen mitään koristeita, se oli niin ihanaa ilman mitään erikoisia kuvioita. Varren suun levensin ja käänsin varren pääälle. Mulla on aina ongelma saada kärjestä kudottuihin sukkiin niin löysä päättely että ei se kiristä niin olen keksinyt patenttiratkaisun. Väri oli aivan niinkö mulle tehty. Toivottavasti jatko on yhtä kivaa.

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Liivi tai pusero



Tälläinen rötky siitä tuli liekkö pusero vai liivi.
Mallissa oli liivi, mutta minusta tuntuu, että minulle se paremmin käy puserona. Minä tein puuvillalangasta, joten on enemmän puseromainen kuin liivimäinen.
Innoittajana oli Heili-liivi, mutta koska minä inhoan tavallisia palmikoita, piti tietysti tehdä pieniä säätöjä, eikä alkuperäisestä mallista jäänytkään sitten jäljelle oikein mitään.
Minusta on niin vaikea saada kaarroketta tehtyä nätisti, kun se neulotaan lyhennetyin kierroksin ja siinä on palmikot niin minäpäs yksinkertaistin ja tein pelkkää helmineuletta. Ns. palmikot on ristiin kudottuja silmukoita, elikkäs palmikot 5 to 9 sukan mallista taas kerran.
Lanka on wendy Supreme, jota ostin joskus syksyllä Hesan reissulla.
Puikot 4,5

tiistai 10. helmikuuta 2009

KIINNI JÄIT



KIINNI JÄIT!!
Koska luet tätä tekstiä,niin se tarkoittaa,että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kommentoi ihan mitä itse haluat , kunhan vain teet sen.Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat. Itse jäin kiinni Kätevän Emännän- blogissa

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Olen hengissä


Olen minä hengissä ja saanut viikonlopun aikana jotain aikaseksikin. Kuva on tahallaan huono, eikös sitä sanota, että keskeneräistä työtä ei saa näyttää. Mutta tällä aloituksella todistan itselleni ja muille, että stressistä, alkavasta burnutista ja kovista työ painista huolimatta olen voiton puolella.
Viikonloppuna on rentouduttu mökkeilemällä, saunomalla ja hangessa käynneillä.
Saapas nähdä mitä tästä tulee, mutta alku on omasta mielestä ainakin ihan kivan näköinen. Värikin on tässä kuvassa aivan päin seiniä.
Nyt odotetaan että lumisade taukoaa ja pääsee hiihtämään.