tiistai 8. tammikuuta 2008

Vuoden 2008 ensimmäinen valmis käsityö


Tästä mytystä pitäisi saada suora kaunis liina saas nähdä miten käy.
Raakaa voimaa ja pahaa sisua käyttäen liina styroksin päälle monilla moninaisilla nuppineuloilla ja hyvä että ei joutunut mennä hakemaan nauloja kun neulat loppu. Ihan suoraan en sitä edes saanut mutta täytyy prässätä vielä kun otan nuppineulat pois.
Mutta tältä se nyt tässä vaiheessa näyttää tämä tämän vuoden ensimmäinen käsityö.Lanka on Novitan Kotiväki. Puikot oli ensin kolme 2,5 numeron bambupuikkoa ja kun silmukat lisääntyi puikkoja vaan lisää ja sitten pyöröpuikoille, kun bambut ei enää riittänyt.
Malli on täältä Alita.
Minä ihastuin malliin ja joku vuosi sitten tein näitä liinoja enemmänkin, mutta kun mallit oli melko saman tyylisiä aina niin kyllästyin. Tämä oli jotain vähän uutta.
Alkuperäisessä mallissa näyttää suoralta ja hyvältä. Mulla on vähän tiukka käsiala olisi ehkä kärsinyt olla vähä paksummat puikot niin olisi pingottaessa antanut vähän enemmän periksi.

6 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Tosi kaunis liina!

Satu H kirjoitti...

hieno on!

Nasuttaja kirjoitti...

Piti tulla tätä oikein ihastelemaan... On se tosi kaunis! Ei voi puikoton taas käsitää, miten tuo on saatu aikaseksi... On sitä taiettu tehdä muuallakin kun kahvihuoneessa... ;-)

Päivi kirjoitti...

Kaunis, kaunis: sanaton!!

Maarit kirjoitti...

Hieno ja hyvin tehty liina. En ole tehny yhtään liinaa puikoilla.

Tupuna kirjoitti...

Kaunis liina:) Ihailen neulottuja liinoja, yhden olen tehnyt olympialaistyönä. Malleja katselen uuteen yritykseen, mutta eiköpäs tääkin ole vieraskielinen:(