tiistai 29. huhtikuuta 2008

Ajatustenlukija


Mun SNY on varmaan ajatusten lukija tai salakuuntelija. Me systerin kanssa viikonloppuna puhuttiin, että haarukkapitsiä ei ole tullut kokeiltua. Niin mitä tänään postilootasta löytyykään Sny paketti, jossa haarukkapitsi haarukka, virkkuukoukku ja Novitan lehti, jossa on ohjeet haarukkapitsin tekoon, niin ja kortti joka lupailee toukokuullekin yllätystä. Sittenhän tässä saa tietää kuka tämän kaiken salamyhkäisyyden takana onkaan, jännittävää.
Ei muuta kuin harjoittelemaan, mukava kesäkäsityö. KIITOS SNYLLE ajatusten luvusta, on mukava, kun olet olemassa.

Aivan asiasta toiseen: onnistuu se näemmä puhelimellakin valokuvaus yllättävän hyvin ja mikä parasta, kun muistitikulla siirtää kuvat ei tarvi edes niitä tallentaa moneen kertaan koneelle.

4 kommenttia:

nasuttaja kirjoitti...

Mitäs, jos sny onkin systeris!!!?? Kiva paketti! Ja uskomattoman hyvä kuva kännykällä otetuksi!

Eija kirjoitti...

Sehän oliski hauska juttu, mutta se ainaski eilen vielä asu Kälviällä ei Hollolassa.

Päivi kirjoitti...

Vai on sinullakin ajatusten lukija, sama täällä, aina osuu omien ajatusten kanssa kohdalleen:0) Haarukkapitsi on ihan hauskaa väkerrettävää (nimim. sen yhden huivin kokemuksella).

Satu H kirjoitti...

minäki sain kerran jossain vaihtojutussa haarukkapitsivekottimen. en oo kyl saanu aikaseks vieläkään kokeilla.. jos nyt ens sitä varaasvirkkausta kokeilis kun tuli se iso halko sieltä kauhavalta ostettua. :)