sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Terveisiä Tallinnasta ja HesastaTerveisiä Hesasta ja tuulisesta Tallinnasta. Lankavarastot on kasvanut parin viime päivän aikana kunnioitettavan määrän, joskin näitä jaettiin pariinkin osoitteeseen.
Tallinasta Viron villaa, Menitasta puuvilla lankaa ja Vihreästä vyyhdistä ohuen ohutta sukkalankaa ja ruusupuiset puikot.
Kesää mentiin vastaan, kun täällä sitä ei tuntunut tulevan ja kuinkas kävikään. Ostettiin talvivaatteet. Mies osti komean virolaisneuleen, minusta tuli aivan vironlaismummon näköinen, kun puin tälläisen ylleni.
Kyllä niillä, jotka siellä kulki sortsit jalassa tai minihame päällä täyty olla paljo sisäistä lämmikettä, että ei ne paleltuneet.
Terassilla istuessa tuotiin vielä paksu huivi harteille. Ei todellakaan tehnyt mieli kylmää juotavaa vaan lämmintä kahvia. Eipähän ole tänään tukanjuuri kipiä, monella samalla lautalla olleella varmasti on.

4 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Ihanan neuleen löysitte!! Ja lankaakin...ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on systerilläkin lankoja, kiitos niistä.Olisin kyllä tarvinnut vielä yhden tuliaisen:eikö sielläkään ollut myytävänä lisää aikaa?

Satu H kirjoitti...

vironvillaa, ihanaa.. :) mullakin jo joku tuollainen vironvillatakki. ei vaan oo tullut kauheesti pidettyä, olikohan siinä vähän naftit hihat tai jotain.. kauniita jokatapauksessa, vaikka olisivatkin koneella tehtyjä. ite en alkais tekeen kumminkaan.

Monika kirjoitti...

Oh, that's gorgeous!