sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

SukkatautiMulle on tarttunut tämä sukankutojan tauti, ei muuta kuin sukkia sukkien perään. En tiedä osaako tässä enää muuta tehdäkkään kuin sukkia.
Keltakirjavat on tehty Opal langasta, josta vyötekin on jo mennyt hukkaan kun olen sitä aloittanut niin monta kertaa. Kysyin Pirjolta jo lisääkin mutta, mitä onnetonta mullahan kokonainen kerä vielä samaa lankaa. Liekkö se selätettävä olympia kudonnossa, ei nimittäin ole mun lepparivärejä, ei sitten niin pätkääkään.

Ja nämä toiset sitten jäi jalkaan samantien kun langat oli päätetty. Iiik ne on niin ihanat.
Lanka on Vireästä vyyhdistä Hesan reissulla ostettua Supersocke cottonia, aivan ihanaa. Kudoin
2,5 numeron ruusupuisilla puikoilla.

Keltaisten sukkien malli on tietysti
Pomatomus (yellow socks)

Ja vaaleiden Primavera socks. (this other one)

Ja taaskaan en kudo yhtään sukkaparia enää, paitsi että M:n pitäs saada sukat.....


I have terrible "sickness" I have socksknitters sickness. I can´t do anything else than socks and socks again. Now it´s end and I start something else, but what...............


8 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Heheeeeeee.... se on tarttuvaa.... mulla sama juttu. Päätän aina että nyt en kyllä tee sukkia vähään aikaan, mutta jotenkin se vaan lipsahtaa ;-) Nytkin on kahdet sukat yhtäaikaa puikoilla ja "sata" mallia jonossa *viheltelee* Niin ja joku se meni liittymään sukkalankaklubiinkin niin että mitäs luulet että sitten syksyllä neulotaan??

Bobbi kirjoitti...

Not a sickness...a passion! I "suffer" as well.

minnap kirjoitti...

sukkatauti on ihan hyvä tauti, tälläkin hetkellä 3 sukat kesken puikoilla:)

Tuittunen kirjoitti...

Tuo on kyllä niin ihana malli tuo Pomatomus, pitänee itsekin kutoa.

Unohdin jo aiemmin tulla kiittämään siitä sukankorjauslangasta, pitänee tehdä, kunhan ehtii. Haluatko vielä jämän takaisin?

Intsu kirjoitti...

Hinoja sukkia on. Mä tykkään kovasti ekojen sukkien mallista.

Satu H kirjoitti...

löysin sitä lankaa sulle, samaa väriä ja erää, viininpunastahan sen piti olla, eikö? :) onko sulla kiiru saada ne? eli nähäänkö jossain joku kerta ennen seuraavaa tapaamista, sehän kun on vasta joskus heinäkuun puolella..vai miten?

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa vakavalta... En ole sukkia ehtinyt kutomaan, mutta kehtaako tunnustaa, että kesälomalainen on vetänyt villikset jalkaansa joka ilta...=)tahaa

Bobbi kirjoitti...

I really need to knit Primavera.