keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

No name socks ja hatutti


Mua hatutti taas, niinpä tein toisen hatun viime kevään snyltä saadusta Novitan Samos Lollipopista ja loppu langasta kännykkäpussin tai voihan siihen laittaa muutaman rovon, kun lähtee torille kuin täti Monika laulussa tekee.
Lankaa meni tasan kaksi kerää, virkkuukoukko oli 3.
Systerille tiedoksi tässä kuvassa ei ole käytetty poppa konsteja.
Ai niin nuo mustat ei ole muurahaisia vaan helmiä, joita jostain kumman syystä piti ripotella pitkin ja poikin.

My new summer hat
Yarn: Novita samos lollipop
hook: 3


Pari päivää sitten valmistui sukat, joiden malli on omasta päästä kuin Sandfren sontareki, tavataan sanoa meidän perheessä. Sukkien varret on käännetty ja yläreunassa on mallineuletta nine to five sukkien ohjeella. Muuten malli on sileää neuletta ja kantapäät on tiimalasi kantapäät.
Helppo kuin mikä.

Socks without name.
Lanka/Yarn: Scholler & Stahl Sockina Cotton.
Puikot/needles : ruusupuuta ja nro 2,5.
Pattern is my own

Niin ja mitäs se muuta oli kun piti kertomani: Snyparit jaettu kuulemma. Omalleni olen blogin välityksellä kertonut että täällä ollaan, saas nähdä mistä mun pari löytyy.

Ja sitten tärkein mun tietsikka lähtee huoltoon, joten en ole hävinnyt kartalta, koitan M:ltä välillä lainata tai kenties jopa alokkaalta konetta.

3 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Hihhei hienoja töitä taas näkyy naapuri väkertäneen....

Satu H kirjoitti...

toivottavasti et joudu oleen kauan ilman konetta, sehän se on kauheeta jos joku. :) hienoja töitä näkyy taas syntyneen, ihan ku sieniä sateella tai mitä ne nyt olis kun on ollut niin aurinkoista.. :)

Intsu kirjoitti...

Täällähän on taas vaikka mitä kaunista. Hienoja hattuja ja kyllä tuo sun puserosikin on nätti. Mulla myös pienoisia ongelmia tietsikan kanssa. Hajosi emolevyn tuuletin! Eikö fiksua,kun osaan näin itse kertoa mikä on vialla!(ei kerrota kenellekään,että poika mua vähän valisti) Kun tuuletin ei pelaa ,niin tää kone sammutta automaattiseti itsensä,jos lämpö alkaa nousta turhan korkealle. No,maananantaina saan tähän uuden tuulettimen ja onhan hätätapauksia varten toi isännän läppäri:)