tiistai 26. elokuuta 2008

Loppu hyvin kaikki hyvin


Siinä se nyt on kauan odotettu ja niinkö todettu on se kyllä kannatti. Mutta se miten paketti minulle tuli on kyllä jotain aivan yllättävää. En olis uskonut, että kansainvälisen neuleystävän paketti ilmestyy linja-auto kyydissä työpöytäni nurkalle ja mihin aikaan, just kun olin vaipumassa epätoivon suohon tekemättömien töiden ja soivan puhelimen kanssa. Voi niitä kateellisia, jotka vieressä katselivat kun pakettia availin. Minä aivan ihmeissäni että näin valtava paketti sain, kun minä osallistuin Piffiin Tellun elämää-blogissa, mutta ei siinähän oli paketti secret pal ystävältä ja mikä paketti.

Aivan ihania lankoja(Valkoista Vuorelman Veto-lankaa, Rowanspun dk lankaa kaksi vyyhtiä, tumman sininen vyyhti Bockens möbelåtta, ja kerä Bocken Nialin puuvilla-pellava lankaa ja vielä Illun käsinvärjäämää lankaa, jota en ole ite hennonut tilata vaikka niitä olen niin kovasti ihaillut)
Ja vielä vaikka mitä ihanaa silmukkamerkkejä, karkkia, puikkomittari, avaimenperä ja kynttilä.

Mukana oli vielä kirje miten jokainen lanka ja tavara on hankittu.

Todettakoon että kyllä maailma on pieni.

Voitte uskoa että mua nolotti ja hävetti ja olin niin ihastunut pakettiin, että melkein tuli tippa linssiin kun sitä availin ja ääneen ihailin. Voi Kiitos Teija ja sorry jos olen aiheuttanut mielipahaa, kun olen valittanut ja ruikuttanut tulematonta pakettia.

Olisit vain tullut tuomaan paketin ovelle tai neuletapamiseen olisit nähnyt varmasti maailman yllättyneimmän ilmeen ja onnellisimman sillä hetkellä.
Tämä päivä ei meinnannut loppua ollenkaan että pääsis kotia ja näyttään teille kaikkille, kuinka ihana paketti mulla on ja kuinka ihana secret pal ystävä. Kiitos

Kaiken lisäksi postilaatikosta löyty uusin IK:n numero ja siinä näytti olevan jotain kivoja mallejakin.

I got my sp package. My friend lives only 30 km from my home. Any way yarn and all things are very nice and I like everything. This is the best thing I`ve ever received in the mail/post or by bus.

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hieno juttu, että sait pakettisi ja mikä yllätys onkin, että kun osallistuu kansainväliseen vaihtoon, saakin parin Suomesta! Kyllä sait aivan ihanan paketin täytyy kyllä sanoa!

SatuU kirjoitti...

Joskus ne suurimmat yllärit onkin ihan lähellä - niitä kun vaan ei osaa odottaa!! Aikas ihana paketti!
Aika hyvin kyllä, nauratti ihan kun eilen just tästä puhuttiin....ja nyt sen sait!

Pirjo kirjoitti...

xxxx

Päivi kirjoitti...

Aivan ihana! Joskus se kärsivällisyys palkitaan moninkertaisesti. Olet tuon kyllä ansainnut:)

Tellu kirjoitti...

Kiva kuulla että tykkäsit sisällöstä ja että paketti löysi tiensä perille! ;)

Satu H kirjoitti...

ohhoh, siinäpä taatusti yllätystä kerrakseen! :)

Anonyymi kirjoitti...

voi kuinka ihanan paketin olet saanut!!!!!!!!! omaani tuossa jo mietin, on sen verran tullut shoppailtua lankoja...että mitähän sinulle lähettäisin??????