maanantai 8. syyskuuta 2008

Kesälomalaisen hommat

Tälläisia hommia tänään, palanen uutta kukkapenkkiä putin rannalle. Otettiin Hansaruusua jotka sotkii kukan terälehdillä koko putin pois ja paikalle tehtiin palanen penkkiä. Penkkiin emännän lemppari kukkia Kultatyrakkia ja tietysti hostia eli kuunliljoja. Penkin päissä on kaksi mitälie kukkaa, jotka etupenkistä kaivelin ruusun alta piilosta. Eipä ne tässä kauniissa loma säässä edes näy, kun ovat punalehtisiä.


Näkösuojaksi istutettiin Pilvikirsikoita, joita meillä on yksi ollutkin. Ne ovat nopea kasvuisia ja antavat äkkiä näkösuojan tielle, että emäntä ja mikä ettei myös isäntä saa maata kiikussa kesällä reporankana kaikessa rauhassa, että ei tiellä liikkujat sano, että onpas tuossa talossa laiskaa väkeä.

2 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Ehei hyvä naapuri, ei meidän naapurissa asu laiskoja ihmisiä, niillähän pihakin kukoistaa niin kauniina, ja se rouvakin siellä aina laittaa niin kauniita kukkapenkkejä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

No, eipä siellä kovin laiskaa porukkaa ole, kun lomallakin noin aherretaan!!

Ja tulin vain sanomaan, että oikein mukavaa reissua teille molemmille! Lomailkaa kuten kunnon suomalaisten kuuluukin...!!! :)

tahaa