torstai 16. lokakuuta 2008

Postipoika asialla tänäänkin

Tänään postipoika oli tuonut tälläisen paketin, voi sitä raukkaa aivan se joutuu juosta täällä meidän laatikolla. Lankaklubin tämän kuun lankahan se on.

Nyt näyttää tämän blogin kävijälaskuri niin likiä 10 000 kävijää.
Komentoippas mitä tulee mieleen sanasta aititati ja ota osaa arvontaan ja se joka bongaa täydet 10 000 kerrohan siitä kommenteissa, saat sinäkin jotain kivaa pientä.

11 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

No...siis äiti ja täti. Mutta kun enemmän ajattelin, niin tatit ja muut sienet, aitous ja siis aidot sienet. Aititati = Aito sieni. Sovitaan, että se tarkoittaa vaikkapa suomuorakasta, johon liittyy yksi hassu tapahtuma äidinkielentunnilta, mutta sepä siitä :)

Satu H kirjoitti...

mitä tulee mieleen...sukupolvet yhdistävä käsityötaito, kaikilla teidän porukasta hyppysissään! :)

Anu kirjoitti...

Minullekkin tulee mieleen että olet Äiti ja Täti..sen enempää mielikuvitus ei lennä ;(

SatuU kirjoitti...

No totta kai ihan samat ajatukset kuin kaimalla tuossa aiemmin. Koko teidän suku kun on taitavaa käsistään, sukupolvesta toiseen!!

Käväisi se sama postipoika meidänkin kautta, tällä kertaa taisi kaikki saada samaa väriä. Nyt kun vaan vielä löytyis aikaa tehdä jotain ihanan pehmoista tuosta langasta.

JohannaL kirjoitti...

Eva ja hänen kaverinsa Mia peruvat lähtönsä messuille.

Päivi kirjoitti...

Mieleenpä juolahtaa useampi todella lahjakas nainen teidän suvusta. Eli samoilla linjoilla ollaan kuin nuo Sadut( ja se ei ole satua vaan täyttä totta:)

Kaisa kirjoitti...

Minullakin ensimmäinen ajatus luonnollisesti oli, että olet äiti ja täti. Kun tuota nimeä rupeaa vähän purkamaan saa siitä sanat aita ja titi, joka tietysti viittaa kaikkien lasten suosikkiin titi-nalleen. :)

Virpi kirjoitti...

Äiti ja täti tuli mieleen, mutta tuo titinalle vertaus oli myös hyvä. Mukavaa syksyn jatkoa Lohtajalta.

Pirjo kirjoitti...

Mulle tulee mieleen meidän oikea täti ja tietysti myös äitimme. Hehän ovat siis sisaruksia, joka kaikille tiedoksi! Kehut sukumme käsityötaidoista kuuluvat myös tälle tädille, hän on aikanaan käynyt käsityökoulunkin. Mua ei tarvitse arvontaan ottaa, eihän sitä kukaan uskois, että ollaan rehellisiä, jos systeri voittais!

nasuttaja kirjoitti...

Kymppitonni meni jo, Onnittelut siitä! Niin monet villasukat olen teidän blogissa nähnyt, että väkisinkin lankakerä ja villavarpaat tulee aititatista mieleen! ;-)

Pirena kirjoitti...

Onnittelut vielä minunkin puolestani, vaikka ohihan tuo täysluku meni. Niitä samoja mitä edellisetkin ovat sanasta ehdottaneet. Olen joskus miettinyt lukiessani blogiasi, että mitähän tuo tarkoittaa. Samanaikaisesti toiselle äiti toiselle täti.