sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Steppaillen


Jaa, kyllä täällä käsitöitäkin yritetään tehdä, mutta tästä huushollista on tullut sukkatehdas.
Jälleen Austerman stepistä kuvioneule sukat itselle yösukiksi. Aivan noin itserakas en ole että pelkkiä E-kirjaimia olisin sukkiin tehnyt, se ei ole tarkoitus, mutta mulla jostain syystä aina jää yksi silmukka löysemmälle tuossa kuviossa ja kuvat näyttää aivan E-kirjaimilta.
Nyt minä ajattelin hukata 2,5 bambupuikkoni ja koittaa saada hardangeria ommeltua ja jotain muuta ehkä.
Mallia ei ole missään paperilla se on mun päässä, mutta jos joku haluaa yritetään väsätä sellainen.

Edelliseen postaukseen odotetaan yhä mukaan lähtijöitä, haluaako kaikki "blogistanialaiset" mennä omalla autolla nyt olis kivaa seuraa ja hyvää kyytiä tarjolla. Kulut sen mukaan mitä mukaanlähtijöitä on.

6 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kauniit sukat:)
Terv. Heinälatolainen:)

Enkeli kirjoitti...

Heh, en ois hokannu niitä "eitä" jos et ois maininnu.. Aika hauskat !

Mää suunnittelin tääältä etelästä sinne messuille lähtöö käns, mut pikkasen ukon synttärit on hittolainen sinä viikonloppuna :S

SatuU kirjoitti...

Jaa, enpä olis huomannut ainakaan kuvasta että olis E... ehkä luonnossa näkyy sitten paremmin. Mutta ainahan sitä sen verran saa itsestäkin tykätä ;-) Nätit sukat nuo on!!!

Satu H kirjoitti...

mutta mitäs se haittaa vaikka näyttääkin eeltä kun sun nimi kuitenkin on eellä alkava. ois se jotenkin hassua jos vaikka mää tekisin e-sukat eikö? :)

luulempa että eva ainaki lähtis tonne reissuun, jossei oo jo ilmottautunut siis. ainaki oli puhetta täs joku kerta. facebookissakin yritin muuten tota kyytiä mainostaa, saa nähä tarttuuko kukaan..

Intsu kirjoitti...

Kivat kuviot sun sukkasissa on ja saa niissä e-kirjain olla,että muut eivät niitä omi:) Ai,että tulette porukalla Tampereelle. Toivottavasti teitä Kokkolalaisia siellä bongailen! Minä tuon isännyyden kanssa lähden ja vanhin tyttäreni tulee junalla Helsingistä.

JohannaL kirjoitti...

Evan kaveri Mia lähtee, jos sille ei tule estettä.