tiistai 13. tammikuuta 2009

Todella pettynytMun hienot kalliit puikot meni heti rikki, ennen kuin kerkesin yhtään silmukkaa kutoa niillä.
Onneksi myyjä oli niin reilu, että lähetti mulle uudet tilalle. Samalla kuulin, että valmistaja on todella huonosti suhtautunut näihin rikki menneisiin puikkoihin. Näitä on kuulemma paljon, jotka ovat samalla tavalla rikki, kun nämä mun.
Minä kun luulin, että nämä on täydellisiä puikkoja ei katkea ja ainakin uudet saa tilalle, jos niihin jotain vikaa tulee.
Tämäkin yritys, jolta minä nämä ostin aikoo lopettaa Knitpiksin puikkojen myynnin kokonaan.

Hehee huomaako kaikki kuinka hieno kuva, minä voin vihdoin ja viimein laittaa tänne kunnon kuvia, ei vain kännykällä otettuja.

7 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

No voihan kökkötraktori, etten paremmin sano!!
Mutta uudet kuvat on hienoja!!!! Onks toi blogin otsikkokuva sieltä "hanimoonilta"? (maisemista päättelin)

Tupuna kirjoitti...

Juu, kyllä toi kenkuttaa. Mulla on sekä sukkapuikko että vaijerinpääpuikko poikki enkä ole vielä saanut hyvitystä vaikka aikaa on kulunut.

Irina kirjoitti...

Samanlainen kokemus minullakin. Pari kerrosta huivia ja Knit Picksistä "pää" irti! Parin viikon odottelun jälkeen pää tuli takaisin liimattuna (ei hyvä,tökkii). Siitä asti ne puikot ovat olleet paketissa. Jotensakin huono "fiilis" jäi koko merkistä!
Hyvää vuoden alkua!

katja kirjoitti...

No,on se hyvä etten ole sitten ostanut itselleni moisia.Syksyllä meinasin tuollaiset tilata,mutta se sitten jäi jostakin kumman syystä vaiheeseen.

Intsu kirjoitti...

Harmi,tosi harmi kun puikoille noin kävi! Edellisen postauksen sukat ovat todella hienot!

Satu H kirjoitti...

no höh, toi kurja homma. mulla meni tossa jokunen päivä sitten addin pyöröt rikki että eipä nekään sen parempia oo. :(

eikku kirjoitti...

Mulla aivan samat kokemukset Knit Pickseistä - tilasin sen ison setin, jossa vaihdettavat kaapelit eri kokoisiin päihin. Vaikka kuinka monta päätä irronnut juuri samalla tavalla kuin sulla, lisäksi pari kaapelia ei kiristy kunnolla, vaan pitää muutaman kerroksen välein kiristää uudelleen.
Kivathan ne on neuloa, mutta olen siirtynyt Addin metallisiin puikkoihin ja pikkuhiljaa ruusupuupyöröihin (näitä ostelen Tallinnasta aina yhdet kerrallaan, kun käyn, ovat hirmukalliita Suomessa).
Leppoisaa sunnuntaita ja myöhästynyttä hyvää ystävänpäivää!