lauantai 30. toukokuuta 2009

Helteisen päivän iltaa


Hellepäivän hommia.
Eteläseinustan kukkapenkki näyttää tältä tänään. Ajattelin kyllä, että piha kuvia ei tänään laiteta, mutta en malta olla näyttämättä.
Olen josku äidiltä ottanut Kultatyrakin alun, ja siitä vuosien saatossa pikkuhiljaa levittänyt, sitä ja nyt se näyttää tältä ja pihalta sitä löytyy jo monesta muustakin paikasta. Joka syksy lapiolla otan paloja irti noista keltaisista palloista ja istutan uusia alkuja. Yksi minun lempparikukista ja se näkyy.
Tuolla jossain kevään korvalla näytin teille Samettiruusu- ja Asteriviljelmiä, nyt ne on kohta kukkassa ja osa jo ruukuissa ja maassakin.
Juniori kysy, että sano äiti joku järjellinen syy, miksi tuo retunen sateenvarjo on tuolla kukkapurkissa, ei siihen muuta syytä ole, mutta kun luin niksipirkkaa.....ja siihen just piti laittaa nuo Mustasilmäsusannan taimet kiinni.


Muut ne on viettäneet valmistujaisjuhlia, lakkijuhlia ja ties mitä juhlia, minä vain menin aamulla 4 aikana töihin.
Ja tälläiset kesäsukat aloitin eilen illalla ja hups nyt ne on valmiit. Malli on Illun sivuilta löydetty ja vähän mukailtuun malliin ei voi laittaa linkkiä vielä, koska sitä ei ole julkistettu, mutta ehkä se joku päivä löytyy kirjaprojektin myötä.
Käytiin mekin kakkukahvit juomassa naapurissa, nam,nam.

2 kommenttia:

tupuna kirjoitti...

Nopsaan ovat sukat syntyneet.

Kauniita palleroita pihallasi.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Ihania pihakuvia. Minäkin tykkään kultatyräkistä kuten keltaisista kukista yleensä (paitsi voikukista).
Pitää laittaa korvan taakse tuo sateenvarjojuttu.