maanantai 4. tammikuuta 2010

Onhan mullakin yks uusi käsityö... niin valtava


Ei täällä pyhinäkään aivan laiskana olla oltu. Valtava käsityö mulla. Pitäähän se neulatyyny olla kelimiä tietysti, kun se on niin ihanaa. Uusia juttujakin on tulossa Kelimistä, mutta se kestää vielä.

Miten sitä enää töihin joutaa ollenkaan, kun kaikkea kivaa pitäs päästä kokeilemaan. Sähköpostissa oli yks aivan ihana viesti ja uusi juttu sekin, mutta siitä myöhemmin.
Sattu käymään niin, että tuli tilattua uusia kirjojakin, niitä pitää päästä heti testaamaan kunhan ennättävät tänne asti.
Ja Kokkolanseudun opistolla olis niin monta ihanaa kurssia, kun kerran alkuun pääsi olis mukava kokeilla vaikka mitä, tietysti Kelim-kurssin jatko, matonkudonta kurssi , langan värjäystä jne jne.Tässä on yks tälläinen hassu juttu. Minä eksyin kerran muinoin Raverlyssä toddapaschallin sivuille. Hän tekee virkkaamalla valokuvasta aivan ihania muotokuvia. Yks kerta sitten tuli kaveripyyntö ja tässä joulun alla e-mail, että josko minä testaisin mallia, jonka hän on tehnyt harjoitustyöksi näitä vaikeampia juttuja varten. No minähän tietysti innokkaana testaamaan ja tälläinen juttu siitä tuli. Näin pienessä palasessa vaikka kuinka paljon langanpäitä ajatelkaapas, kun tehdään hääkuvasta virkaten ihmisen kokoinen työ kuinka monta langanpäätä siinä on ja mihin ne kaikki päätellään, se on kyllä mysteeri.

Ei kommentteja: