keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Postin ja Matkahuollon tuomaa

Eilen posti toi Lankatuvasta tilatut sukkalankavyydit, Malago Chocolate amargo ja Alcaucil. Tuntuu aivan ihkuilta, täytyy tässä testata joku päivä.

Mutta nyt minä pääsen testaamaan kyyhkysen virkkausta, mulla on iso kasa lankoja, sitä varten.


Eikös vain ole mielenkiintoisen näköinen kasa. Ystävältä saatu Kajaanista. Paketti odotti tänään, kun menin töihin, enkä malttanut olla, piti heti avata ja päästä vähän tutkimaan, mutta vasta koko sisällön kirjo selvisi, kun kumosin koko kasan lattialle, kun tulin kotiin.
Näillä voin aloittaa ja testata tuleeko se ikinä onnistumaan koko juttu, mutta siitä lisää kuhnan pääsen rauhassa sitä testaamaan josko viikonloppuna.

Pientä kateutta työystävissä herätti nämä samasta pussista löytyeet huovutetut lapaset. Ihanat, mulla ei ole koskaan ollutkaan tälläisiä, enkä itse ainakaan vielä hallitse koko huovutusta. Mallikin tuli sähköpostissa eilen, joten enpä tiedä, josko joskus kokeilisin.

1 kommentti:

Äipän touhut kirjoitti...

Olethan mielenkiintoisen paketin saanut. Tuo lankakasa on kiinnostava. mitähän sinä siitä saat aikaan. Tuo merseroitu puuvillalnka on Kauhavan Kangas-Aitasta. Siellä oli myytävänä monia erilaisia värejä. Minä käytän 2 numeron virkkuukoukkua. Käsialan mukaan virkkuukoukku tulee valita.