sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Ticotico

Tico tico sukat valmistui eilen välillä Kokkola-Oulu.
Lupasin, että jos sukka on valmis ennen Oulua, ne arvotaan mukana olevien kesken ja sehän tehtiin ja sukat muuttaa uuten kotiin ens viikolla.
Jostain syystä sukan kärjistä ei tullut samanlaiset eli ilmeisesti violetit raidat eivät ole saman levyisiä. Toisessa sukassa tuli kokonaan violetti kärki ja toisessa jo vaihtui vaaleampi sävy.
Mutta tuskin se menoa haittaa.
Puikot oli 2,5 ja mallineule on sama jota olen tehnyt montakertaa nine to five, malli on Raverlyssä ilmaiseksi ladattavana.

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nätit sukat!

Rea kirjoitti...

Tosi kauniit sukat.Ja oletpas nopea, minulla meni kaksi pitkää tv-iltaa sukkien kutomiseen:)

Enkeli kirjoitti...

Heip !
Mä tossa aattelin tänään aloitella TicoTico sukat.. Sen verta nettiä selailin ja yhet sukat tuli vastaan tolla langalla neulotuina ja siinä myös valiteltiin kärjen erilaisuutta. Et ilmeisesti siinä on jotain eriäväisyyttä raidoituksessa.. Sinällään tylsää, mut tuskin menoa haittaa :D
Mä aloitan kärjestä, ni saa nähä miten erilaiset sukat bukkaa ;)

Satu U kirjoitti...

Mulla kävi samalla lailla, kun tein Kukkaketo-langasta sukat. Varmasti sama määrä kerroksia jne, mutta kärki on erivärinen. Ei haitanne....
Nuo ticoticot on kyllä nätit, pitäskö minunkin tuota lankaa hankkia...

Sari kirjoitti...

Kaunis tuo lilaväritys Tico-ticossa. Itse tein miehen sukat ruskean sävyissä ja tosi paljon sai "mallailla" että värit osuivat kohdakkain ja silti kävi samoin kärkien kanssa kuin sinulla. Olisi ehkä paras tehdä vain ilman sovittelua.

PäiviP kirjoitti...

Kivat sukat ovat! Samaa vikaa oli minunkin tekemissä (vielä bloggaamattomissa). Ei ihan osunut kohdalleen, mutta hyvin tuntui pojalle kelpaavan.

Eila kirjoitti...

Todella kauniit sukat! Ihanat värit!