sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Viikonloppuna sattunutta

Virkattu liina tällä kertaa. Kuvassa tietysti aivan väärän värinen. Valitettavasti niin ihana kuin malli onkin, ei saanut silitettyä aivan suoraksi. P...ka.
Malli on Extra Special Doilies lehdestä, jonka tilasin tässä jokin aika sitten Amerikasta. Mallit on aivan ihania, kovin erilaisia kuin meidän mallit täällä. Paljon silmukoita jotka tehdään edellisen kierroksen pylvään ympäri ja ties mistä.
Mutta onnistu se englanniksi virkkauskin joten kuten.

Näinkin saattaa josku käydä.
Lunta kyllä on tänä talvena, me harrastettiin umpihankihiihtoa, kun ei ollut latua siellä mihin meinattiin mennä, mutta sinni loppu kesken.Käytiin tekemässä hiihtoretki. Pieni järvi kierrettiin ja palattiin sieltä takas. Kummallista vaikka on ollut pakkasta jää on jossain kohdin tosi huono ja vesi tulee ladulle.

3 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Ihana liina. Mäkin olen innostunut pitsiliinoista kun vaan osais..

Mari kirjoitti...

Ihana liina! :) Mun siskolle kävi kerran niin, kun oltiin Lapissa (tai siis sisko asuukin siellä), ja siellä oli "vähän" lunta, itse asiassa mökin ulkohuussille kun oli aurattu polku, niin lumi siinä ympärillä ylettyi pään yläpuolelle... No, siskoni päätti sitten jostain kumman syystä oikaista jonnekin tämän lumihangen poikki, ja samantien hän oli kaulaansa myöten lumessa, eikä jalat vielä edes ylettyneet maahan. ;) Sain onneksi kiskottua hänet ylös hangesta. :D Niin ja ihan aikuisia oltiin, sisko taisi olla silloin jo lähempänä 40. :) Mut tuli vaan mieleen tuosta teidän umpihankihiihtokuvasta, että kaikkea voi lumessa sattua. :)

Rea kirjoitti...

Upea liina, en ikinä jaksaisi virkata:)
Eilen kudoin sitten yhden sukan, vuosikymmenten jälkeen ( antaa aplodit itselleen )

En nyt vielä yllä tämän sivun taitoihin:)

Jopas oli Marilla kerrottavaa, huh huh!