lauantai 29. toukokuuta 2010

Möntti ja vähän muutakin

Tästä tuli möntti, ei ollenkaan sellainen kuin mallissa, mutta jotain kummiski, kun ei oikein läheltä katso.
Paksua lankaa Samosta ja paksu virkkuukoukku. Mallikin näihin on, mutta enpä tiedä vihtinkö laittaa linkkiä, että ette nää kuinka pieleen tämä meni.
Vanhat puutarhatuolit sai uuden elämän, toinen koristeomenapuun ja toinen Pilvikirsikan katveessa. Tuoliin laitin maksaruohoja ja mehitähtiä, katsotaan kuinka kauan elää. Ei pitäs käydä Blomqvistin taimistolla, siellä tulee tauti tehdä tälläisiäkin.


Ja vihon ja viimein, viimeksi ommeltu kelim tyynynä, uuden sängynpeiteen päällä.


En tiedä mitä tässä seuraavaks yrittäs tehdä ja purkaa, tällä hetkellä näyttää olevan menossa sellainen kausi, että mikään ei näytä miltään ja mistään ei tuu mitään ja mikään alku ei johda pitemmälle. Liekkö kevätväsymystä, kesäapatiaa, vai muuten vain tylsistymistä, tiedä häntä.

3 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Ihana Möntti!!!
Mullakin on sellainen kausi, ettei mikään oikein huvita, tai huvittas mutta kun isoihin töihin ei oo aikaa ja pienemmät tuntuu nekin menevän mönkään ja saa purkaa ja....
No jospa se siitä helepottas sitte kun päästään lankakutsuille ja nään taas ihanuuksia jotka pitää kaikki saada....

Pirjo kirjoitti...

No niin, sait tyynyn valmiiksi ja hyvä tuli. Jokohan mullakin olis kohta aikaa???

Äipän touhut kirjoitti...

Kaunis tyynyt. Sopii hyvin päiväpeitteen kanssa yhteen. Täällä on sama tauti,kuin sinulle. Mikään käsityö ei etene yhtään. Aika menee kaikessa muussa, no syksyllä sitten varmaan jaksaa tehdä käsitöitä, kun on pimeää.