sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kiitos kiitos kannustuksesta

Pieni kesäkäsityö. Pienen pieniä ristipistoja puolet meni arvaamalla, mutta en tarvinut suurennuslasia kun muutamassa kohdassa. Ateljee Margaretasta tilattu kuukaudenkäsityö.
Alareunassa on kello, päivämäärä ja lämpömittari. Olishan tähän ollut joka vuodeanajalle kuva, mutta kyllä minulle nyt tällä hetkellä riittää tämä yksi.


Viikonloppu oltiin maalla Toholammin Asialan kylällä, sillä aikaa oli Pioni avannut ensimmäisen kukkansa ikinä.
Tämän kukan ojannan teillä kaikille mukaville ihmisille, jotka käytte täällä ja joilta sain kannustusta jatkaa käsityöblogiani yhä edelleen KIITOS KIITOS.


Tässäpä vielä pihalta bongattua, Ritarinkannus on innostunut aivan hurjaan kasvuun. Mittaa on kertynyt reilusti pari metriä, eikä kukat ole vielä edes auenneet. Tietysti tulee sade, kun kukat aukeavat ja koko kukka lyö maate pitkin pihaa.
Siksipä se piti kuvat nyt.
Onhan sitä koitettu tukia, mutta alkaa olla jo niin iso ettei mitkään tukikepit riitä.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana pistely! :) Minä olen tilannut myös tuon vuodenaikasarjan Margarethasta, mutten tilannut siihen tuota lämpömittaria, vaan kehystän nuo ehkä vain tauluksi, sitten joskus. :)

http://lapo.vuodatus.net kirjoitti...

Voi miten kaunis pistely!!!

Kaija kirjoitti...

Huokaus! Viime viikolla oli aivan upea kaunis pusero ja nyt olet taas ehtinyt värkätä noin nätin ja tarpeellisen käyttöesineen. Siitä on iloa vuosiksi!

Päivikki kirjoitti...

Kaunis ristipistotyö!

Sinikka kirjoitti...

Upea ristipistotyö, erilainenkin. Ja voi kuinka kaunis pusero. Upeita käsitöitä.