sunnuntai 22. elokuuta 2010

Sunnuntai aamun juttuja


Kun ei täällä tapahdu muuten mitään niin teenpä, kaikkea kivaa näin sunnuntai aamun kunniaksi.
Eli mukaan sukkasatoon, kyllä täällä noita sukkia syntyy koko ajan, mutta kun joskus tuntuu, ettei niitä kaikkia vihti edes laittaa näytille, kun ei mitään muuta valmista tule.
Käsityöt on viime aikoina keskittynyt vähän isommille linjoille, kuten huvimajan ikkunoihin ja kivikkopenkkiin pihalla. Eilen meni monta tuntia kiviä kerätessä, ja oikein päin laittaessa, mutta valmista tuli vaikka paita kastu, nimittäin vesisateessa.

Eihän niitä sukkia voi tehdä ilman lankaa, joten kävinpä lankaostoksilla Lankakauppa FiinaNeuleessa ja tarttuhan niitä. Katsellaan niitä sitten, kun ne tulee.

Blogipohjakin alko tympiä, sekin piti muuttaa.

Mun varmaan pitäs alkaa urakalla tekemään valoryijyjä, kun näyttää että suurin osa blogivieraista tulee googlettamalla valoryijy.

Ei muuta kuin oikein rauhallista sunnuntai päivää kaikille. Kerätkää voimia alkavalle viikolle ja nauttikaa perheen kanssa olosta.

1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

Sukkiapa sukkia...Niitä minullakin valmistuu ja joskus jotain muuta. Olen toistaiseksi blogannut kaikki sukat -vähän häpäillen. Sukat kuitenkin "jättävät" minut ja on sitä joskus hauska katsoa, mitä on tehnyt. Oikeastaan itselleni muistin virkistykseksi aloitin silloin kauan sitten blogiani.
Sukkien teko on ihanan sujuvaa. kun työasiat yms jyllää mielessä. Lanka kulkee sormien välistä solkenaan ja valmista tulee huomaamatta ja ajatus kulkee ja rauhoittuu.
Eli tehdään vaan riemulla sukkia!