lauantai 13. kesäkuuta 2009

KIP-päivä Katariinassa


Meidän neuleystävien porukka tapasi jo kolmannen kerran KIP-päivässä ja toisen kerran jo Käsityöliike Katariinassa. Tällä kerralla mukanaolijoita oli vain kovin harvalukuinen porukka. Olis ollut mukava, jos kaikki olis päässeet mukaan, mutta aina se ei ole mahdollista.

Aamulla lähtökiireessä pölähti päähän ajatus, että äkkiä jotain rekvisiittaa mukaan, kun kuulin että meitä taitaa olla aika vähän, niinpä Pirjon ja Kristan ja toisen Kristan kanssa otettiin pussiin epämääräinen kasa valmiita töitä vuosien varrelta nähtäväksi.

Pienimmälläkin osallistujalla oli selvä suuntaus käsitöihin, kun Säde-neiti pääsi lattialle hän otti selvän suunnan ja ryömi lankakorille ja kauniin värinen lankakerä suoraan suuhun. Pienenä on vitsa väännettävä ja aloitettava.

6 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Kyllä olitte fiksuja kun keksitte ottaa niitä töitä mukaan!! Harmi, etten päässyt paikalle, työt haittaa tosi pahasti harrastusta!!!!! Onneksi tuo neiti oli paikalla puolustamassa perheen kunniaa ;-)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Teillä on upea julkineulomisympäristö, täytyykin pistäytyä ko. kaupassa.
Minä osallistuin jo 4. kerran Kippiin.

Satu H kirjoitti...

mukavaa näyttää teillä olleen. harmi kun sattui ne akkainajot samalle päivälle.

Tupuna kirjoitti...

Onko kenen alemmassa kuvassa oleva salmiakkiruutukuvio kanervan värinen pusero? On nimittäin äkkikatsomalta aivan samanlainen kuin omani. :)

Eija kirjoitti...

Se on tuon tuiman näköisen systerin

Anonyymi kirjoitti...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人