lauantai 13. kesäkuuta 2009

KIP-päivä Katariinassa


Meidän neuleystävien porukka tapasi jo kolmannen kerran KIP-päivässä ja toisen kerran jo Käsityöliike Katariinassa. Tällä kerralla mukanaolijoita oli vain kovin harvalukuinen porukka. Olis ollut mukava, jos kaikki olis päässeet mukaan, mutta aina se ei ole mahdollista.

Aamulla lähtökiireessä pölähti päähän ajatus, että äkkiä jotain rekvisiittaa mukaan, kun kuulin että meitä taitaa olla aika vähän, niinpä Pirjon ja Kristan ja toisen Kristan kanssa otettiin pussiin epämääräinen kasa valmiita töitä vuosien varrelta nähtäväksi.

Pienimmälläkin osallistujalla oli selvä suuntaus käsitöihin, kun Säde-neiti pääsi lattialle hän otti selvän suunnan ja ryömi lankakorille ja kauniin värinen lankakerä suoraan suuhun. Pienenä on vitsa väännettävä ja aloitettava.

5 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Kyllä olitte fiksuja kun keksitte ottaa niitä töitä mukaan!! Harmi, etten päässyt paikalle, työt haittaa tosi pahasti harrastusta!!!!! Onneksi tuo neiti oli paikalla puolustamassa perheen kunniaa ;-)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Teillä on upea julkineulomisympäristö, täytyykin pistäytyä ko. kaupassa.
Minä osallistuin jo 4. kerran Kippiin.

satumh kirjoitti...

mukavaa näyttää teillä olleen. harmi kun sattui ne akkainajot samalle päivälle.

Tupuna kirjoitti...

Onko kenen alemmassa kuvassa oleva salmiakkiruutukuvio kanervan värinen pusero? On nimittäin äkkikatsomalta aivan samanlainen kuin omani. :)

Eija kirjoitti...

Se on tuon tuiman näköisen systerin