lauantai 23. heinäkuuta 2011

Pikku juttuja

Huomenta aamuvirkut,

Piha on parhaimmillaan , kasvihuoneilmasto tekee hyvää pihan kukille. Nämä Liljat ovat innostuneet kukkimaan tänä kesänä tavallista runsaammin ja ai että ne on ihania.

Loman ensimmäisenä aamuna aamupalaksi pihasta kerättyjä marjoja, vadelmia, viinimarjoja ja miehen eilen metsästä tuomat mustikat turkkilaisen jugurtin kanssa.

Sato kypsyy pikkuhiljaa, eka kerran yritin tomaatteja kasvattaa ja tuossahan ne portaaalla alkavat pikkuhiljaa punertua, ei ole tarvinnut hakea punaista tussia ja värittää..

Käsitöinä näyttää syntyvän vain tälläisiä pikkujuttuja.

Minun piti aivan välttämättä kokeilla virkata klipsukukkia. Sain purkillisen klipsuja tuttava perheeltä, eikä muuta kuin kokeilemaan. Ei muuta kun vielä keksisin tai paremminkin saisin laitettua ne paikkaan johon olen niitä ajatellut, mutta siitä kuvia vaikka vähän myöhemmin.

Pitsit on tarkoitus laittaa mökillä hyllyn reunoihin, ehkä nekin kuvataan, jahka keritään mökille.
Ontelokuteesta virkattu kori valmistui eilen illalla kiikussa istuen. Oli niin ihana ilta että oletiin miehen kanssa pihalla melkeen puoleen yöhön ja minä virkkasin kuin höyrypää ja voi että mulla oli vasen käsivarsi kipeä tämän virkkauksen jälkeen.
Malli on Kauhavan kangasaitan sivuilta ja kuteet Käsityöliike Katariinasta.

Nyt tämä vain odottaa, että harvinainen vieras tulisi ja ehkäpä sitten näkisi kuvia suvun uusimmasta tulokkaasta, pienen pienestä kääröstä, mahtaa uusi isä olla polleena.
Iltapäivällä suunta otetaan kohti mökkiä ja käydään treffaamassa uutta mummoa.

3 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Vai on vauva syntynyt! Onpa nätti kori!

Anneli kirjoitti...

Hienoa... noin monta kukkaa !
Ja eikös ollutkin kiva niitä tehdä.
Kun vaan joku viimeistelisi ne klipsut, niin kyllähän sitä virkkaisi :))

Äipän touhut kirjoitti...

Eikös ole kiva virkata noita klipsuja. Minäkin tein muutaman kukan. Mietin, että mihinkäs muuhun paikkan niitä laittaisin. tyttäreltyä sain pienen pussin klipsuja. Hyvää viikonloppua sinulle.