maanantai 25. helmikuuta 2008

Vapaapäivä


Vapaapäivä on kohta iltapäivässä ja tässä on ennättänyt tehdä vaikka mitä. Kutoa ja posti toi hienon pussukan lankaa Piikopirrasta tilattua. Alla näkyy keskeneräinen jakun tekele, josta puuttuu vielä hihat. En tiedä mikä mielen häiriö mulle tuli, mutta tilasin luonnonvalkoista lankaa, ei ole oikein mun väri, tuo punainen paremmin on mun väri. Mulla on mielessä yksi kesäneule jota ajattelin tehdä tuosta langasta, saas nähdä miten käy.

Voi mikä ihana valoilmiö ulkona aurinko paistaa ja minä just tulin jo hiihtämästä, keli oli kyllä onneton lunta oli suksen pohjissa, että olis tehnyt mieli huutaa niinkö paremmatkin hiihtäjät että hakoja per....

Aamun istuin ja kudoin jakun toista etukappaletta ja tein niinkö nuorena tyttönä: jalat sohvalle tyyny hyvn jalkojen päälle ja kirja tyynyä vasten. VAU se oli mukavaa vieläkin, luin siinä kutoessani Nicholas Spaksin kirjan Illat Meren Rannalla. Oikein hömppää, mutta joskus sitäkin.

1 kommentti:

Satu U kirjoitti...

Oi kun vaikutti mukavalta tuo vapaapäivän viettotapa....minä vaan istuin koneen ääressä koko päivän. Nyt sitten taas koneella...pitäs varmaan mennä... neulomaan!