tiistai 24. marraskuuta 2009

Kotona taas


Niinpä kotona taas.
Tässäpä teillekin vähän tunnelmia Teneriffalta.
Me käytiin päiväretkellä La lagunassa ja sieltä löytyi tälläinen ihana lehtikioski ja siellä oli tosi veikeä myyjäkin, meillä oli kyllä vähän kielivaikeuksia, kun hän puhui vain koirien espanjaa..

mutta tälläiset ostokset sieltä lähti mukaan, virkkauslehti ja tarvikepaketti jossa oli pari ohjetta myös.
On sitä tehty käsitöitä jo vaikka millä kielellä mutta nyt pitäs lisätä vielä espanjan kieliset ohjeetkin sanavarastoon. Voi jääd kyllä kuvakirja tasolle tämä näiden ymmärtäminen, mutta tosi kauniita malleja. Saas nähdä vain milloin iskee jälleen virkkaus innostus, kelim on nyt in.Kun me kaksi käsityöihmistä oltiin reissussa, pakkohan se oli vähän jossain välissä miehiltä varkain tehdä muutama rivi käsitöitäkin. Bussimatkalla mennessä oli ihan pakko olla käsityö muuten olis tullu täihin.

Meillä oli tälläinen elätti raajarikko mikäliekyyhkynen, se tuli aika monta kertaa meidän terassin kaiteelle katselemaan kun me syötiin tai juotiin ja saihan se aina jonku makupalan.

2 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Hih, mikä lehtimyyjä ;-)

satumh kirjoitti...

siis millonhan mää oon käyny täällä viimeks kun en ollu muka tätäkään postausta lukenu..noh, parempi myöhään kun ei ollenkaan. kivalta näytti reissukuvat! :)