lauantai 6. maaliskuuta 2010

Yllätys yllätys

Niinhän se on, että jos jotain oikein haluaa sen hankkii vaikka mistä. Puolen vuoden etsimisen jälkeen löysin netistä yhden kirjan, joka näytti käsittelevän Kelimin ompelua. No sehän nyt sitten oli tietysti jossain Amerikan uumenissa Antikvariaatissa. Ei muuta kuin sähköpostia sinne ja tietysti se oli myyty, mutta lupasivat minulle hankkia vastaavan kirjan Japanista ja sekin ennätettiin myydä ennenkuin sen sain. Mutta ei lannistuta vielä, myyjä lupasi yrittää jos jostain löytyisi ko. kirja.

Siinä se nyt on suoraan Amerikasta.

Uuden hinta olis ollut jotain 100 dollaria, en uskaltanut uutta ottaa ajattelin, että jos ei ole mieluinen niin rahat menee aivan hukkaan. No on tässä kirjassa sille 32 dollarillekin sivuja on kovin niukasti, mutta on siinä monta ihanaa mallia, jotka minä haluan ommella kaikki, jahka vuorokauteen tulee llisää se käsityötunti.Sitten illalla meille muutti tämä kissaperhe suoraan mummollasta.

5 kommenttia:

Äipän touhut kirjoitti...

Olethan ollut kärsivällinen tuo kirjan etsinnän kanssa. Söpöjä pehmoleluja.

Satu U kirjoitti...

Jahas, SE on saapunut!! Mistähän tosiaan löytyisi se käsityötunti? Tai viikkoon lisää päivä???

MariL kirjoitti...

Ihania kissoja, tuollaiset voitaisiin meillekin ottaa, niistä ei varmaan tule allergiaoireita. ;)

intsu kirjoitti...

Mukavaa naistenpäivän iltaa Sinullekin! Sä olet tehnyt täällä kaiken aikaa vaikka mitä kaunista! Minuakin kiinnostaa tuo kelim kovin. Vai oisko minun paras vältellä sitä,kun hurahdan siihenkin,eikä nytkään edes koko elämä riitä kaiken kivan toteuttamiseen mitä haluaisi:)

satumh kirjoitti...

kappas vaan! olipa tuuria että opus löysi kun löysikin tiensä sun luokse kaikkien noiden kommellusten jälkeen!