lauantai 11. joulukuuta 2010

Hei, Täällä tapahtuu pitkästä aikaa jotainTätä on kudottu pitkään ja hartaudella. Lanka oli ohutta kuin mikä, mutta kaunista jälkeä siitä tuli.
Lanka on BC Garn Lucca Fino, ostettu joskus Pietarsaaren vierailulla, ja kun näytti, että lanka ei riitä, eikä Lankatuvasta enää löytynyt samaa lankaa, tilasin Saksasta lisää.

Malli on Modasta 5/2007.

Yks pikku juttu tässä on, takki on mulle aivan liian iso, siitä kun olen sitä aloittanut kutomaan joskus kesällä olen ollut toistakymmentä kiloa isompi. Katotaan nyt pystyykö sitä ite käyttämään vai saako sen joku vaikka joululahjaksi....


Yksi kelimikin valmistui tässä villatakin jälkeen. Malli on valmiista tyynynkuvasta kopioitu, vähän modernimpi malli kuin edelliset mitä olen tehnyt. Itse olen erittäin tyytyväinen ja värit on aivan ihkut.

Minä, jolla koskaan ei ole minkäänlaista arpaonnea, olen viimeaikoina voittanut kaksi kertaa.

Sukkakadosta, Citymarketin lahjakortin.

Ja Crothetra-blogista.

4 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kaunis takki! Harmi, jos on liian iso sinulle. Mutta toisaalta taas onnea sinulle "pienenemisesi" johdosta! =)

Villiviini kirjoitti...

Upeita kumpikin työ!

MariL kirjoitti...

Ihanan värinen takki! :) Ja niin kaunis kelim jälleen. Onnea myös kutistumisesi johdosta! :) Mulle kävi aikoinaan kans niin, että olin aloittanut edellisenä talvena neulomaan itselleni paksua irlantilaisneule-villapuseroa koko XXL, sitten se jäi suunnilleen hihojen puoliväliin kesken, kun kevät koitti, eikä huvittanut vääntää paksuja palmikoita. Kesän aikana pudotin painoani reilusti, ja kun syksyllä jatkoin puseron loppuun, minulle olisi riittänyt M-koko... Mutta se on minulla edelleen tallessa, käytän sitä oikein kylmillä ilmoilla kaikkien muitten villapuseroitten päällä. ;)

Pitsisukka kirjoitti...

Upean näköinen takki sekä kaunis kelim. Onnittelut "pienentymisesi" johdosta, toivottavasti kaunis neule ei jää käyttämättä.