keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Räpellyksiä

Jotain jonnin joutavia räpellyksiä valmistui Joulun pyhinä. Vanhoista puuvillalangan lopuista jokunen patalappu. En ole saanut edes silitettyä.


Vanhasta Kauneimmat Käsityöt lehdestä löytyi neulottu liinan malli ja sekin tehtiin samoista puuvillalangoista kuin patalaput. Kullanvärinen reunus sekin jotain jämälankaa.
Minkä ihmeen takia nämä kuvat yhtä äkkiä vain ei halua tulla tänne oikein päin, en ymmärrä, tyhmä kone......Sitten kyllästyin tekemään noita jämälanka juttuja ja aloitin Tapion kaupasta tilatusta langasta uuden neuleen.
Toivottavasti tästäkin ei tule äidille vaan minulle itselle tällä kertaa. Aiemman postauksen villatakin äiti sai jouluaattona.


Nyt odotetaan sitten innolla Tellun järjestelemää ja Tuulian vetämää The Tailored Sweater-työpajaa. Ihanaa että joku jaksaa järjestää jotain kivaa talven viikkoloppujen varalle.

6 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Kivoja, värikkäitä., piristäviä ja tarpeellisia jämälankatöitä nuo patalaput

PäiviP kirjoitti...

Sitä samaista kurssia täälläkin vartotaan, pitäisi varmaan ilmottautua ettei jää rannalle:) Pirteiä töitä rouvalla! Hyvää uutta vuotta!

Eija kirjoitti...

No nuohan nyt eivät ole mitään räpellyksiä. Hienoja töitä.
Oikein antoisaa uutta vuotta !!

Pirjo kirjoitti...

Kiitos liinakehuista! Mikset ole sitä tehnyt, malli on sun lehdestä!

intsu kirjoitti...

Niin viehättävä punainen neulottu liina. Patalappujahan aina tarvitaan ja kivasti saa loppulankoja kulutettua. Oikein Mukaa alkanutta Uutta Vuotta Sinulle!

Pirena kirjoitti...

Oikein pirteitä neulomuksia kun tuo aurinko vähemmän vielä näkyy.
Käsityörikasta Uutta Vuotta Sinullekin!