tiistai 8. huhtikuuta 2014

Viisi kuvaa arjesta

Äipän touhut-blogista sain haasteen viisi kuvaa arjesta.
No tässäpä näitä tulee, päivät kuluu näissä ympyröissä, 



 työkaluina, kalenteri, tietokone, kuplamuovi ja sen sellainen. Joinakin päivinä tuntuu, että kalenterissa ei riitä päivät eikä päivässä tunnit.


 Illalla kotona odottaa mies ja Tuisku-koira, molemmat ovat aina vailla lenkkikaveria.
Tuisku tuli meille puolivahingossa, minä joka aina olen sanonut ettei rakin rakkia meille laiteta, mutta kun pojan koira tarvi majapaikkaa täältähän se löytyi, ja jäädääkseen tais tulla Tuisku.


 Lenkkeilyn, uinnin, jumpan, hiihdon jne lisäksi tietysti käsitöitä laidasta laitaan. Matonkutominen on vielä hetken tovin tapetilla. Yksi loimi on vielä kesken ja sitten kangaspuut pääsee kesälomalle.


Kelim ompelu on se minun suuri intohimoni, jos se ei ole aikaisemmin vielä tullut selville, mutta myös kaikki muukin käsityö kiinnostaa, tikkaus, virkkaus, kahvipusseja on tullut kokeiltua jne.
Kuvassa on Kelimillä päällystetty tuoli ja alla trikoosta virkattu  matto.

Nyt syyhyis kynnet jo pihamaalle ja kasvihuoneeseen, mutta vielä täytyy malttaa hetki.

Viime aikoina on niin vähän enää tullut blogistaniassa seikkailtua, että onpa vaikea haastetta eteenpäin laittaa, mutta kokeillanpa Miraa Prinsessablogista ja aivan vain sen takia, että Mira oli edellisen postauksen Käsityöristeilyllä, yhtenä esittelijänä. Muutamalla sana vaihdettiin ja todella ihania juttuja on Miran blogissa.

1 kommentti:

Mira kirjoitti...

Hei Eija! Haaste vastaanotettu :)Kiitos myös risteilyseurasta!