lauantai 4. lokakuuta 2008

Lauantai ehtoota

Kyllä täällä hengissä ollaan kuten näkyy, eikä kujeet ole miksikään muuttuneet.
Tänään ollaan oltu Seinäjoella messuilla ja Kauhavan kangasaitassa. Sattui jotain vain tarttumaan mukaan, vaikka mitään ei pitänyt ostaa.
Bambu ja knit picksin puikot 2,5 ja välikoko 2,75 jota luulin, että en koskaan tarvi, mutta saas nähdä. Pohjaa ja paperinarua valoryijyä varten, ja pari vyyhtiä lankaakin. Tumma on aivan ihanan sinistä sukkalankaa, ja vaalea on Kauhavalta Sohvia kieppiä varten.
Kun vain olis aikaa toteuttaa kaikki suunnitelmat. Ei ole kesken, kun hardangerliina, sukat, ja joku kolmas tekele, josta kai pitäs tulla tyyny jossain vaiheessa.
Loman jälkeinen elämä on vaatinut vähän verojaan ja vauhti on hidastunut, mutta eiköhän se taas tästä kun syysillat pimenee.
Nyt äkkiä katsomaan dekkaria, ja viettämään iltaa miehen ja kotia visiitille tuleen vanhemman pojan ja hänen tyttöystävänsä kanssa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo,joo messuilla näköjään olet ollut. Mua olisi kiehtonut tapaaminen tänään siellä minkä tiesin Kaisan järjestäneen. Vaan viikko on ollut tosi kiireinen ja eilen oli pakko lähteä Seinäjoelle yrityksen asioita hoitamaankin,niin samalla messuille ja mulle oli vieraatkin tulossa. Jaa,vai niin,sinäkin olet innostunut ostamaan kangas-aitan valoryijyä varten markkinoimaa verkkoa :) Upea se valoryijy onkin!

Satu U kirjoitti...

Mukavia tuliaisia löysit... Tuo sukkalanka varsinkin - tosi herkkua!
Harmitti, kun en päässyt/jaksanut messuille lähteä, perjantai Oulussa oli sen verran pitkä päivä, että koko viikonloppu menee toipuessa ;-)

satumh kirjoitti...

harmi kun en kanskaan työvuoroila päässyt messureissulle. mutta jospa tampereelle kerättäs porukkaa sitten kanssa.