lauantai 14. heinäkuuta 2012

Huvimajassa sateella eikö auringossa

 Huvimajassa on hyllyt, joiden reunaan kudoin pitsit. Oikeastaan tarkoitus on vain päästä langoista eroon, eli jonkin sortin jämälankaprojekti, ainut ero vain on, että näitä on kerätolokulla.
Minä ostin puuvilla lankoja ison kasan, kun aloin ommella kelim tuoleja ja nyt saan niitä sitten urakalla kuluttaa pois.
Lanka on hopean harmaa Merssi, malli on vanhasta Burdan kirjasta, joka minulla oli Kajaanista lainassa.
 Ja jotta projekti ei aivan heti loppuisi samoista langoista on virkattu liina. Ja jotta asia ei olis liian helppoa malliksi kelpasi vain ja ainostaan malli, joka löytyi jostain etelän reissulta Kreetalta tai Zakintokselta ostettu lehti, koska en ymmärrä kirjoitukesta sanaakaan,ja ei tälle liinalle ollut malliakaan, vaan se on lehden takasivulla. Ilmeisesti malli olisi ollut seuraavassa lehdessä tai jossain muussa.
Minä virkkasin suurennuslasin kanssa eikä malli siitä huolimatta ole ihan yks yhteen vaan siinä on jotain omia sovelluksia mutta niitähän saa olla.
 Sitten tämä pikku peitto lopuista isoäidin neliöistä.


Näkymä huvimajasta ulos. Ritarinkannukset alkaa kukkia.
Sää on aivan ihmeellinen väliin paistaa aurinko ja sitten sataa ja kovasti vielä kaiken lisäksi ja seuraavaksi sekä sataa että paistaa yhtäaikaa.

4 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Huvimaja on ihanan näköinen ! Samanlaiset ilmat on tääläkin päin. Huomasin, että maa oli ihan kuivaa, vaikka on tullut tosi kovia kuuroja. Ne on ollut sen verran lyhkäisiä, ettei maa ole ehtinyt kastua. Kivaa viikonloppua !

Hepsi kirjoitti...

Kauniita virkkauksia!

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
www.ttvehkalahti.blogspot.com

Birgitta kirjoitti...

Ihana huvimaja. Tuollainen meidän pihasta vielä puuttuu. Hyvän värisiä peittoja.