tiistai 7. elokuuta 2012

Jotain pientä

 Liekkö syksy tulossa, kun piti alkaa kutomaan sukkia. Vaikka vielä tänään olin töissä paljain jaloin, keli ei ole ehkä ihan siihen sopiva.
Sukkien malli on Novitasta kesä 2011.
Lanka on Pirjolta saatua Teinbach Wollea, todella kaunis väri, minun mielestä.
Malli oli yksinkertainen, mutta ihan kiva.
 Sitten näitä puuvillalangan hävitys liinoja. Lanka on Merssi ja koukku 1,75.
Mistähän lehdestä tämä malli oli, joku Lea tai Diana se varmaan on.
Luulin että langasta tulisi vielä kaksi tälläistä, mutta eihän siitä tullut kuin yksi.
 Samaa sarjaa kuin edellinenkin. Olis tietysti voinut prässätä ennen kuin ottaa kuvaa, mutta nyt ei ehtinyt, kun fiilis iski, että blogi päivitetään tänään.
Tämä malli oli minusta vaihteeksi mukava ei pyöreä ei kanttinen ei soikea vaan tähti. Malli onkin jostain Dianan joulumallilehdestä, mutta haitanneeko tuo. Kai se Joulu tulee tänä vuonnakin.
Sitten vähän haastetta ja illan vietettä yksinäisiin iltoihin.
Aina pitää kokeilla jotain uutta.
Niin kauan kun pojat oli pieniä sanoin että sitten kun pojat menee armeijaan alan kutoa sängynpeitettä. Pojat on käyneet armeijan monta vuotta sitten ja sängynpeitettä ei ole edes aloitettu.
Mies lähti puoleksi vuodeksi töihin Norjaan ja nyt on taas aika tehdä jotain mikä vaatii vähän enemmän aikaa ja ajatusta.
Ostin, viime syksynä muistaakseni, kirjan Varpaista Varteen ( Melissa Morgan-Oakes), silloin vähän yritin aloittaa kutomista, mutta totesin ettei energia riitä. Nyt kaivoin kirjan uudelleen esille ja aloitin uudemman kerran testaamaan onnistuuko tämä juttu. Muuten ei mitään ongelmaa mutta yks puikko meni poikki nyyh...
Saas nähdä kuinka käy tuleeko nämä koskaan valmiiksi, mutta testataan nyt.

2 kommenttia:

- Virpi - kirjoitti...

Kyllä ne sukat onnistuu varpaista varteen hyvin, pitävät ainakin mielenkiinnon päällä. Mukavaa elokuun alkua myräkän keskeltä!

Ennis kirjoitti...

Melissa Morgan-Oakesin kirja on ainakin minusta varsin oiva kirja varpaista-varteen-tekniikan opetteluun. uuden tekniikan opettelussa menee aina hetkinen ja kirjassa käytettyjen mittasuhteiden hahmottamiseen ja soveltamiseen omassa neulonnassa toinen tovi. Mutta toivottavasti energia riittää tällä kertaa yrittämiseen! :)

Ihastuttava blogi sinulla muutenkin!